Wishlist Ikea

door Anna

Morgen krijg ik de sleutels van mijn nieuwe studio en dan gaan we meteen verven! De muren worden wit, behalve de muur achter het keukentje. Dat wordt een lichte taupekleur. Mijn kamer moet nog worden leeggeruimd en dus kijk ik welke spullen ik wel en niet meeneem. Zo heb ik toentertijd een tafel gekocht die veel te groot is, die neem ik niet mee. Daarom moeten er wat nieuwe spulletjes komen! Ook heb ik nu een eigen keuken en badkamer, waar ik wat leuke dingetjes wil neerzetten. Hieronder mijn wishlist van Ikea.

De kast vond ik echt prachtig! Hij is niet zo breed (wat de meeste andere kasten wel waren) en heeft een spiegel in het midden. Het heeft een hang en leg gedeelte, onderop zitten nog plankjes voor dozen. Deze kast kost 150 euro.

Deze sfeerlamp kost maar 13 euro en wilde ik eigenlijk al eerder hebben. Er zit een leeslamp bij wat handig is voor ’s avonds bij het lezen.

Een badmat heb ik nu ook nodig! Ik vond deze goedkope en simpele badmat voor maar 4 euro. Het kan altijd nog een andere worden, maar dit vond ik een goede keus, vooral ook bij het kastje wat ik erbij wil kopen.

Dit is het kastje wat ik naast mijn wastafel wil zetten. Ik moet nog kijken of het past maar ik vind hem heel leuk! Alle shampoos en handdoeken kan ik hierop kwijt. Hij kost 20 euro.

Ik heb al 2 stoelen in bezit. Eerst kon ik in de keuken van de studentenflat eten met meerdere vrienden. Nu wil ik graag een krukje erbij kopen voor als er meerdere mensen komen eten. Hij kan in de tussentijd natuurlijk ook dienen als tafeltje met een leuk bloemetje of iets dergelijks erop! 4 euro.

Dan de tafel. Ik heb precies dezelfde tafel maar dan is hij 2 keer zo lang. Het is gewoon altijd al onhandig geweest en stond alleen maar in de weg. Een kleiner tafeltje staat wat minder op elkaar gepropt en hij is nog steeds groot zat! Deze tafel kost 29 euro.

Dit is een stang die ik aan de keuken van de muur wil hebben. Ik vind het altijd heel gezellig staan, zo’n rijtje pollepels en keukengerei op een rijtje. 3 euro.

Voor de stang heb je deze haken nodig, ze kosten 1 euro.

Dan een salontafeltje. Ook deze wilde ik al langer maar paste niet in mijn kamer. Ik ben er alleen nog niet uit welke kleur ik moet nemen, zwart of wit.

Ten slotte een schoenenrek. Ik heb nu 2 schoenenrekjes, van hout, ieder een andere kleur. Dat vind ik niet zo chique en ze ogen ook best wel goedkoop. Een ijzeren rekje is netter, alhoewel al mijn schoenen er lang niet op kunnen. Daarom is een andere oplossing een smalle kast met veel plankjes. Het zou een van deze hieronder kunnen worden (misschien zoiets als hieronder, deze kosten 13/9/17 euro). Ik moet alleen de afmetingen nog precies bij elkaar uitzoeken.

Dit is een greep uit mijn wishlist, natuurlijk moet er nog veel meer komen als bijvoorbeeld lampen en een mooi schilderij. Morgen eerst kijken naar een vloer, wat waarschijnlijk vinyl wordt in een laminaatmotief. I’ll keep posting!

Advertenties