Shoplog Cruise

door Anna

Ik ben terug van vakantie! Wat gaat dat toch snel… Voor je het weet zit je weer in Nederland. Natuurlijk wil ik jullie alles vertellen over de vakantie, en daarom eerst maar mijn vakantieshoplog! Overal was sale/rebajas/soldes dus ik heb weer goed kunnen inslaan.

Schoentjes, Primark, 8 pond. Ik wilde al langer zulke veterschoentjes maar kon maar geen leuke vinden. Ik heb ooit dure veterschoenen bij Manfield gekocht en daar krijg ik na 2 minuten al blaren in, zo stom! Deze lopen lekker en waren goedkoop!

Ook bij de Primark vond ik deze blousjes. Ik kon niet kiezen welke kleur ik nam dus kocht ik ze maar alle 2! Ze zijn 10 pond per stuk. De Primark in Southampton was enorm groot maar de collectie was niet denderend. Het was er zelfs een beetje ouderwets! Ik zag ook maar weinig dingen die ze in Nederland hadden, echt totaal anders dus!

Wedges, H&M, 15 euro. Dan ben je op vakantie, en ga je toch nog de H&M in. Komt je vast bekend voor! Ik wilde deze wedges al langer maar kon ze nergens meer vinden. Ze kostten eerst 60 euro (!) dus ik was zo blij toen ik ze in de sale vond! En ze lopen heerlijk…

In de H&M in Bibao vond ik ook nog deze blouse. Ook deze was in de sale, 10 euro. Hij heeft grote wijde mouwen en hij zit echt supermooi!

Bij de Bershka kocht ik deze blazer voor 16 euro. Dit is echt de perfecte blazer. Hij is dun, loopt strak in de taille en precies lang genoeg. Me gusta mucho!

Bij Stradivarius hingen deze wat dikkere jasjes, alvast voor de herfst. Het is een kort model en ik draag hem waarschijnlijk open. Deze kostte 12 euro.

De Mango in Coruna is netjes en groot! Ik kocht er dit suede tasje. 26 euro.

Bij Blanco (een van mijn favo winkels!) kocht ik 2 rokjes. Het rokje hierboven heeft ook nog een rits achter. Deze kostte 10 euro.

Dit is het tweede rokje wat ik bij Blanco kocht. Het heeft een beetje een winters motief en is ook wollig. Toch is het stofje dun dus kan je hem alle seizoenen dragen. Deze kostte maar 4 euro.

In Frankrijk kocht ik dit riempje, bij Pimkie. Ik vond het donkerblauw en goud erg chique bij elkaar! Hij was dan ook maar 2 euro.

Een armbandje en sjaal. In Amsterdam was het erg koud en ik had alleen een colbertje aan. Daarom kocht ik een sjaal bij de New Yorker, 5 euro. Het armbandje kon je op het schip laten maken. Ik wilde vorig jaar al een dun armbandje laten maken, maar was het vergeten. Deze kostte 11 euro.

Ook kocht ik deze tas van Warehouse in Amsterdam. Deze kostte 26 euro.

Bij Bershka in Amsterdam kocht ik dit mintgroene rokje voor 4 euro (op de foto lijkt hij meer blauw, hij is groener in het echt).

Ten slotte nog wat tijdschriften uit Spanje en Engeland.

Hebben jullie veel geshopt op vakantie?

Advertenties