Perfect day, last-minute schooltime

door Anna

Wat is het vandaag heerlijk weer. Vooral niet kijken naar de voorspellingen want die zijn niet al te best. Dit geeft me nou echt een vakantie en zomergevoel! Helaas moet ik nog even doorzetten en leren voor mijn 3 toetsen van deze week (verpakken, veilig voedsel en Engels). Daarna nog 2 presentaties (Food Design project en Grafisch Ontwerpen) en 2 trainingen (Intercultural Business Communication en Personeel) en de vakantie kan beginnen!

Mijn haar wordt trouwens al lichter van de John Frieda Go Blonder spray! Wel gooi ik er straks een masker in, als verzorging tegen het droog worden van mijn haar door de zon en de spray.

Ook kocht ik vandaag alvast zonnespray en aftersun voor de vakantie. Bij C1000 zijn alle producten van Garnier Ambre Solaire 1 + 1 gratis, dat willen we hebben! Ik heb voor een spray met factor 20 gekozen, een mooie middenweg. Mijn huid heeft dan ook een gele ondertoon en ik word best snel bruin. Vorig jaar had ik een zonnemelk van Hawaiian Tropic met factor 15, werkte overigens ook prima en ruikt heerlijk. Ik ben benieuwd naar deze zonproducten!

Ik ga weer in de boeken…

Advertenties