Lush Soap & Jelly

door Anna

Omdat ik in Den Bosch woon, kom ik vaak de heerlijke geur van de Lush tegemoet. Lush Den Bosch zit namelijk aan het begin van de stad, je kan er bijna niet omheen! Zo af en toe ga ik naar binnen om even rond te kijken, of om tonertabs te kopen (van die bruistabletjes om mee te stomen). Lush is namelijk niet heel erg goedkoop, en mijn budget kan het niet altijd aan. Dit keer ging ik naar Lush om een cadeautje voor mijn moeder te kopen!

Na eventjes rond te hebben gekeken, duizelde het voor mijn ogen. Alles is leuk, lekker en mooi! Het meisje van Lush vertelde me dat ik ook een samengesteld cadeautje kon kopen, die er trouwens ook erg leuk uitzagen! Er zat alleen in bijna alle pakketjes een bruisbal, wat ik toch jammer vind. Je bruist zomaar even 5 euro op, en kan het maar 1 keer gebruiken. Toen kwam ik de jelly’s tegen. Deze heb ik al vaker op andere blogs voorbij zien komen, en besloot om voor The Joy of Jelly te gaan, een paarse jelly. Hij ruikt heerlijk, vooral naar Jasmijn. Perfect voor deze bloemige zomerdagen!

Ik besloot er een zeepje bij te kopen, die niet te droog voor de huid is (zeep heeft meestal een uitdrogende werking). De honingkaramel zeep (een bestseller van Lush) rook zo lekker en is voedend voor de huid.

Het was natuurlijk een cadeautje, maar ik mag natuurlijk af en toe wat van deze heerlijke producten lenen! ;) Volgende week ga ik samen met mijn moeder naar de moederdag VIP avond, ben benieuwd!

Oja, ik kreeg nog 2 samples! Een bodylotion en shavingcream, ik ben benieuwd..! 

Advertenties