Shoplog vakantie deel #1

door Anna

Ik ben terug! En mijn vakantieverslagje zal nog verschijnen. Ik heb zojuist een to-do list gemaakt en die is, tja, nogal lang. Ik kon niet wachten om jullie mijn aankopen te laten zien! Vandaag dus het eerste deel van de shoplog. In twee delen dit maal, omdat ik zó veel gekocht heb. De Rebajas (sale) was eigenlijk net af, maar er hing in sommige winkels nog wat. Daardoor heb ik weer een hoop goedkope aankopen kunnen doen, en kwamen mijn moeder en ik met 10 kilo meer terug naar huis! (niet alleen kleding hoor)


De stapel met broeken na de eerste dag shoppen in Torremolinos.


Een jeans van Mango. 15 Euro. In Nederland zijn deze 40/50 euro volgens mij.


Dezelfde jeans, andere kleur. Erg mooie donkerblauwe jeans!


En het is het perfecte model!


Met deze tas ben ik zo blij! Hij is erg stevig waardoor hij niet inzakt. Deze was 21 euro en ik kocht hem bij Sfera.


Hemdje van Zara. Heerlijk soepel stofje. Deze kocht ik in de sale voor 6 euro.


Supermooi blousje met open schouders. 16 Euro bij Blanco.


Ik heb altijd moeite om de perfecte chino te vinden, en daar was hij dan, in Spanje! Ze zijn meestal te wijd of te groot, maar deze van de Bershka is perfect! 22 Euro.


Chino


Toen we naar Marbella gingen, stroomde het met bakken uit de lucht. Ik had gympjes van de Primark aan, totaal doorweekt. We zijn naar La Cañada geweest, een overdekt winkelcentrum. Daar ben ik meteen opzoek gegaan naar een paar schoenen. Ik vond deze, bij een winkeltje waar ik de naam niet meer van weet. Ze waren 15 euro.


Schoenen


Ten slotte twee broeken van de Zara. Beide 6 euro. Beide skinny’s. Ik hou van de sale in Spanje, in Nederland vind ik dus nooit zo goedkoop deze broeken in mijn maat.

Morgen deel 2 van mijn holiday buys!

Advertenties