Review #21 – ELF & After Summer look

door Anna

Bijna een jaar geleden heb ik een bestelling gedaan bij ELF, die kun je hier vinden: KLIK!. Later heb ik ook nog eens wat producten gereviewd (KLIK!) en nu ga ik dat weer doen!

We beginnen met de Eyebrow Kit van de studiolijn. Deze zit in een chique doosje, met een spiegeltje. Links een gel en rechts een poeder. Ik vind deze kit erg fijn, ik heb de kleur medium en dat is precies de goede kleur! Ook het kwastje is best goed, aangezien die wenkbrouwkwastjes vaak minder zijn.

Dan de vloeibare oogschaduw. Op het kwastje zelf ziet deze er best goed uit, een mooie donkerbruine kleur met glitters, maar toen ik hem aanbracht… Nee deze is echt niet goed! Je smeert het op je oogleden en de glitters worden naar de zijkant geduwt. Als je blijft smeren gaan de glitters zelfs weg en blijft er alleen een bruine waas over. Over dit product ben ik niet zo te spreken.

Het volgende product is de all over stick. Deze heb ik gebruikt als blush. Hij ruikt naar sinaasappel (wat ik zelf minder vind) en is heel donkerroze. Ik heb de kleur Pink Lemonade. Ik heb eerst een streep over mijn wangen getrokken (niet te dik!) en daarna met mijn vingers vervaagd. Deze kleur is erg mooi en de structuur is ook fijn, niet plakkerig. Toch verkies ik een poederblush boven een stick of mousse.

Het laatste product voor het gezicht is de lipstick van de Mineral Makeup lijn. Deze heb ik in de kleur Bare Brown, ik houd wel van een donkerrood/bruine kleur, omdat dit chique oogt. Deze heb ik aangebracht en blijft erg lang zitten.  Ook geeft hij precies de kleur af die de lipstick zelf heeft. Hij is goed gepigmenteerd.

Tenslotte om deze naturel/after summer look af te maken, heb ik een nagellak in de kleur Blush. Het is een soort gouden kleur met parelmoerglans eroverheen. Op de foto heb ik twee laagjes aangebracht en dekt best goed. Ik vind het een mooie kleur, niet te opvallend maar toch mooi.

Conclusie: Van deze ELF producten zou ik de Eyebrow Kit, lipstick en nagellak aanraden. De vloeibare oogschaduw zou ik zeker niet kopen en de all over stick is opzich wel fijn, maar niet een musthave. Ik heb het idee dat de producten van de studio line en mineral line beter zijn. Je kunt ELF nu ook in Nederland bestellen, dat kan op: http://www.eyeslipsface.nl/

De prijzen
Eyebrow kit (studio line): €3,50
Vloeibare oogschaduw: €1
All over stick: €1
Minerale lipstick: €5
Nagellak: €1

Advertenties