Mijn vakantie 2010!

door Anna

Heerlijk, bijna vakantie! Ik zal jullie vertellen wat ik deze vakantie ga doen. Ik ga een cruise maken op de Middellandse Zee. Ik heb er zo veel zin in! Ik vlieg naar Milaan en stap dan op in Genua, daar is de haven.

Dit zijn de plaatsen waar we heen gaan:

Route 47: Spanje, Portugal, Marokko, de Balearen, Valencia, Villefranche

Malaga

Hier ga ik denk ik lekker shoppen! Ik ben al eerder naar Malaga geweest. Toen zat ik daar in de buurt in een hotel aan zee. Alle leuke winkeltjes als Mango, Zara, Bershka, Springfield etc. zitten daar wel in de buurt. En een voordeel: als ik er ben is de Sale begonnen en in Spanje zijn de Mango, Zara, Bershka etc. altijd ietsje goedkoper!

Cadiz
Ook een plaatsje aan de kust van Spanje.

Lissabon
In Portugal zoals jullie weten. Ik ben nog nooit in Portugal geweest dus ik ben benieuwd. Ook hier zijn volop winkels om te shoppen!

Casablanca
In Marokko. Ik ben verder ook nog nooit verder geweest dan Europa dus dit zal wel heel wat anders zijn! Ik hoop dat er kamelen zijn want daar zou ik wel eens op willen rijden, haha. Vorig jaar waren er in Griekenland wel ezels en dat was ook echt iets wat je gedaan moet hebben!

Palma de Mallorca (Palma)
Ik ben al eens in Mallorca geweest maar nog niet in Palma. Ook heb ik vernomen dat je hier weer goed kunt shoppen en natuurlijk op terrasjes etc. zitten!

Valencia
Valencia is ook weer een stad in het zuid-oosten van Spanje.

Villefranche-sur-mer
En ten slotte Villefranche-sur-mer, een kustplaats in Frankrijk. Dit ligt dicht bij Saint-Tropez en Nice. Daar kan je ook bijv. excursies naar boeken. We zien dit alleen allemaal nog wel op het moment zelf want daar hoeven we ons nu nog niet druk om te maken!

Ik heb er enorm zin in. Weer ontbijtbuffet, of je ontbijt laten brengen op je kamer. ’s Middags een 7 gangen diner, waarbij je zelf je menu samen mag stellen. Late afternoon tea met allemaal hapjes, koekjes, gebakjes. ’s Avonds weer opnieuw een 7 gangen diner samenstellen en als je ’s nachts nog honger hebt, ga je gewoon naar het crepebuffet! En natuurlijk zijn er weer volop activiteiten, 2 zwembaden, bubbelbaden en veel meer! Ik kan niet wachten!

Advertenties