Guhl oplichtend

door Anna

Guhl oplichtend. Veel van jullie hebben er vast wel eens van gehoord maar hoe zit dat nou precies? Het is een klein flesje (€2,80 bij de kruidvat, etos etc.) met een goedje wat je haar lichter maakt. Er zit waterstofperoxide in maar ook beschermende producten voor je haar. Omdat het eigenlijk niet goed is om je haar te blonderen, moet je er wel mee oppassen dat je dit niet te vaak gebruikt. Ook is het goed om elke week een maskertje in je haar te doen, dit voorkomt dat het je droog of dood wordt.

How to use?
Ik heb een kwast gekocht, maar dit is niet persé nodig. Je kan ook rubberen handschoentjes aandoen (tip: je hebt soms ook goede, gratis bij de benzinepomp) omdat waterstofperoxide op je handen niet echt goed voor je is. Je moet eerst je haar wassen en als je haar handdoekdroog is kan je het erin doen. Je hoeft het er niet uit te spoelen. Het resultaat zie je hierboven! Ik ben er heel erg blij mee. Als straks de zon gaat schijnen wordt het alleen maar lichter… Let the summer begin!

En nog een tip voor als je je haar te gelig vind: zilvershampoo! 5 Minuutjes in laten trekken (niet langer, dan krijg je een paarse gloed!) en je haar is ‘witter’!

Advertenties