Magazines

door Anna

Vandaag een artikeltje over tijdschrijften! Ik lees namelijk al sinds ik klein ben tijdschriften (bobo, okki, tina, je kent ze wel) en ik heb meestal 2 abbonementen tegelijk. Zo had ik pas een abbonement op de ellegirl en de fancy, nu heb ik een abbonement op de Cosmogirl en de Viva. Ik heb daar trouwens 2 hele mooie welkomscadeautjes bij gekregen. Die van de viva moet alleen nog komen, omdat ik die pas gister heb ‘besteld’.
cg 
Deze tas is van de cosmogirl, hij ziet er in het echt anders uit, maar hij is supermooi en van echt leer!

Deze tas van mimic copenhagen moet ik nog binnen krijgen, als cadeautje bij de viva! Ook deze is van echt leer met suede.

Dan zal ik jullie nu wat vertellen over de verschillende tijdschriften;

Fancy
Een leuk meiden(maand)blad, gaat over jongens, mode, beauty, vriendinnen; oftewel alles waar een meisje zich mee bezighoud! Ik had hier een abbonement op, maar ik had het blad altijd snel uit. Jammer, want er staan altijd leuke en herkenbare dingen in!

Cosmogirl
Eigenlijk een beetje hetzelfde als de fancy, ook een maandblad, voor dezelfde leeftijdscatagorie. Met altijd een waargebeurd verhaal erin. Deze is alleen iets groter en er staat meestal ook meer in. Maar ook deze heb ik snel uitgelezen, daarom koos ik voor de viva omdat die elke week komt!

Viva
De viva komt elke week, en is een tijdschrift voor wat oudere meiden dan de fancy/cosmogirl. Ik denk dat dit blad meer in de catagorie studenten valt. Ook in dit blad komt mode, beauty aan de orde, net als reportages en interviews.

Yes
De yes vind ik zelf ook een superleuk tijdschift! Ik koop hem vaak (hij komt ook elke week) want hij is vaak 1 euro! Alles over relaties, maar ook over wonen en natuurlijk zoals in bijna elk tijdschrift; mode en beauty.

Grazia
Een wekelijkse glossy. Komt overeen met het bovenstaande alleen wordt in de Grazia extra veel aandacht geschonken aan celebs, zoals foto’s of interviews.

Elle
De elle vind ik zelf niet zo heel erg leuk. Het is wel leuk om er een paar te hebben als inspiratiebron voor fashion, omdat er heeel erg veel foto’s in staan. Maar dat vind ik dan ook meteen het mindere, het blad is erg groot, ligt niet fijn in de hand en er valt niet zoveel te lezen! Daarom vind ik het ook erg jammer dat de ellegirl er niet meer is, dat was een erg leuk leesblad!

Cosmopolitan
Een zelfde soort tijdschrift als de cosmogirl, alleen dan voor een ‘oudere leeftijdscatagorie’. Over reizen, werk, liefde etc!

Glossy
Een glamourtijdschrift, vol met info over celebs, lijkt dat ook een beetje op de grazia. Ook hier vindt je artikelen over beauty en fashion.

Glamour
Hier heb ik ook een jaarabbo op gehad! Ik vond het altijd zo’n leuk, klein en dik boekje. Maar eigenlijk viel er niet veel te lezen. Er stonden heel erg veel advertenties in, foto’s van mode en sterren. Ik wilde toch meer lezen, omdat ik snel uitgelezen was met de glamour.

Hebben jullie een abbonement of kopen jullie wel eens tijdschriften?

Advertenties