Place to be; Arnhem

door Anna

Ik heb een nieuw topic bedacht; place to be. Hierin vertel ik over leuke steden in Nederland, en wat je daar zoal kunt doen. Als eerste Arnhem, waar ik om de hoek woon!

Shopping;
In Arnhem zijn veel leuke winkeltjes. Ten eerste heb je de standaardwinkels zoals de H&M, Zara, New Yorker, Mango en The Sting. Verder heb je er kleine goedkope winkeltjes voor dames die van ‘veel voor weinig’ houden; bezoek zo eens de Bleep. Ook zijn er winkels met wat duurdere / merkkleding zoals de Vanilia, Tommy hilfiger of Tribute. Erg leuk om een dagje zoet te zijn!

Uiteten/terrasjes;
In Arnhem kun je goed uiteten. In het centrum zijn de leukste restaurants. Bij pinoccio kun je supergoedkoop pizza en pasta eten. Dit ligt op de korenmarkt, dichtbij het station van Arnhem. Op de korenmarkt is het in de zomer gezellig druk en zijn er vele terrasjes. Ga bijvoorbeeld ook eens lekker lunchen bij X&O. Tony’s Wok Away, gelegen aan de andere kant van het centrum is ook erg lekker. Hier kan je je eigen maaltijd samenstellen. Je kies rijst/bami/noodles, je soort vlees (of vis) en ze maken het voor je klaar. Ook kun je hier super lekkere tomatensoep bestellen!

Other;
In het Sonsbeek Park (ligt ook dichtbij het station) kun je heerlijk chillen in de zomer. Neem een kleedje mee, wat lekkere dingen en je kunt picknicken met wat vrienden! Dit kun je ook doen aan de rijnkade. Lekker bij het water en kijken naar de boten die voorbij varen. Voor de dierenliefhebbers; je kan ook nog gaan naar Burgers Zoo, de dierentuin!


De korenmarkt


Sonsbeekpark

Oh en voor de fashionliefhebbers; de modebiennale komt er weer aan! Van 6 juni t/m 6 juli staat Arnhem in het teken van fashion. Kom naar een van de modeshows of doe mee met een workshop!

Advertenties