Mijn klerenkast(en)!

door Anna

Hee! Hier een artikel over mijn klerenkasten.. Ik shop namelijk nogal veel en zoek dan vooral de koopjes. Ik koop niet snel iets duurs, alleen als ik het echt heel graag wil hebben. Meestal kom ik met superveel dingetjes thuis, allemaal koopjes! Daarom laat ik hier wat delen van mijn kamer zien waar ik al die spulletjes bewaar!

kast

Dit is de 1e kast; op mijn kamer, met vanalles en nogwat erin. Oke het is een rotzooitje ik weet het, niet op letten. ;)

kast

Hier zie je mijn 2e kledingkast. Met onderin wat zooi; vooral oude pyama’s of skibroeken die ik bijna niet aandoe, omdat ik bijna nooit ga skiën. Verder zit er trouwens in al mijn kasten gewoon heel veel dingen die ik niet aan doe.

kast

Dit is de laatste kast. De hangkast. Ik bewaar hier vooral mijn jurkjes of colbertjes/blousen.

-

En dan hebben we hier nog mijn bureau. Hier bewaar ik mijn makeup/haarspulletjes etc. Lekker zooitje! Maar daar kan ik niets aan doen, ik zit in mijn examenperiode en daarom heb ik geen tijd om op te ruimen (haha). En trouwens, over een halfjaartje ga ik op kamers in Den Bosch, omdat ik daar ga studeren. Ik hoop daar een leuk klein kamertje mooi te kunnen inrichten. Maar dat duurt nog effe. ;)

@ grond

Ten slotte zie je hier de bakken met sjaaltjes en riemen. Het is allemaal in van die plastic boxen of schoenendozen opgeborgen. Ik wou eigenlijk mijn hele kamer veranderen, met nieuwe spulletjes enzo, maar omdat ik over een half jaartje waarschijnlijk hier alleen nog maar in de weekenden ben, vonden mn ouders dat niet goed. Als ik in Den Bosch woon ga ik daar gewoon een mooi kamertje maken en ga ik daar de riemen ophangen aan de muur etc!

Advertenties